Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MUSEUM STOOMTRAM HOORN!Beleef Westfriesland optimaal tijdens dit arrangement! Ga terug in de tijd en stap op de museum stoomtram van Hoorn naar Medemblik. Hier ligt een prachtig schip voor u klaar en ontvangt u een echte Westfriese lunch. Het schip zet u af bij het Zuiderzee Museum voor een bezoek aan deze unieke locatie! 

Ontvangst

U en uw gezelschap stappen in Hoorn op de museum stoomtram. Maak u klaar voor een mooi dagje uit door Westfriesland met uw gezelschap!

Museum stoomtram Hoorn! 

Duik terug in de tijd terwijl u geniet van een kop koffie en mini Hoornsche Broeder in de wagon van de museum stoomtrein. Met uw gezelschap praat u gezellig bij en ziet u ondertussen de weilanden en dorpjes aan u voorbijgaan. Na een mooie rit komt u aan op het oude station van Medemblik. Hier ligt een prachtig traditioneel schip voor u klaar die u zal vervoeren naar het Zuiderzee museum. Tijdens de vaartocht ontvangt u een echte Westfriese lunch bestaande uit diverse broodsoorten, Westfriese krentenmik, verschillende soorten vleeswaren, kaas, zoet beleg, boter, koffie of thee. Dan meren we aan bij het Zuiderzee museum. Dit prachtige historische museum laat u het verleden van de Westfriese omgeving en Zuiderzee op indrukwekkende wijze beleven. Op deze locatie is zelfs een groot buitenmuseum aanwezig met complete authentieke panden zoals een kerk, een visrokerij, winkels en woonhuizen uit de omliggende vissersdorpen. Na uw bezoek aan dit museum neemt u de veerboot die u snel bij station Enkhuizen zal afzetten. Hier neemt u de sneltrein terug van Enkhuizen naar station Hoorn waarna u terug bent op de gezamenlijke startlocatie.

Dit museum stoomtram Hoorn arrangement is verder uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:6,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 59,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 58,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 58,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 57,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Rit met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik
Kop koffie met mini Hoornsche Broeder tijdens rit
Vaartocht van Medemblik naar Zuiderzee museum
Westfriese lunch tijdens vaartocht
Entree Zuiderzee museum
Vaartocht met veerboot naar station Enkhuizen
Sneltrein van Enkhuizen naar Hoorn

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!