Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SCHAATS CLINIC HOORN!

Bent u de nieuwe Sven Kramer of Irene Wüst? Dat kunt u bewijzen tijdens de lange baan schaats clinic Hoorn samen met uw collega's, familie of vrienden! Onder begeleiding van onze ervaren instructeur neemt u vandaag deel aan deze clinic op het ijs waarbij we u de fijne kneepjes van goed schaatsen leren! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie waar we starten met een warme kop chocolademelk (of koffie/thee) met een stuk heerlijke apfelstrüdel. Zodra u er klaar voor bent kleden we ons om en binden we de schaatsen onder waarna u het ijs op gaat.

Schaats Clinic Hoorn!

Nu zijn we pas echt klaar om onze knieën, heupen en enkels op het gladde ijs te gaan testen. Het Oer-Hollandse gevoel van vroeger komt direct terug. Onder begeleiding van onze schaatsinstructeur doorlopen we met u de verschillende technieken die bij schaatsen van pas komen. Maakt u zich geen zorgen, onze schaatsinstructeurs hakken iedere dag met dit bijltje. Zij laten u de juiste slag en techniek zien zoals een prof ook zal toepassen. We beloven u; binnen een uurtje bent u de nieuwe Sven Kramer of Irene Wüst, of wat daar een beetje op lijkt!

Tijdens deze schaats clinic Hoorn komen verschillende technische vaardigheden van schaatsen voorbij waardoor u zichtbaar beter gaat schaatsen. Daarnaast staat plezier en humor centraal en zullen de instructeurs u met hun enthousiasme een gezellige middag bezorgen op het ijs! Zodra de clinic is afgelopen kunt u zelf nog vrij schaatsen (binnen de recreatieve openingstijden) of genieten van een lekkere borrel in het winters café! Ook is deze clinic verder uit te breiden met een andere clinic als dancing on ice, een ijshockey clinic, curling of winterse spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze schaats clinic Hoorn verder uit te breiden met een lunch, (stamppot) diner, buffet of winterse barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met kop Warme Chocolademelk/Koffie/Thee met warme Apfelstrüdel
Schaatsclinic gedurende 1 uur door instructeur
Entree schaatsbaan (mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen recreatieve openingstijden)
Schaatshuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!