Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CURLING CLINIC AMSTERDAM!Glijden over het ijs tijdens deze Ice-stock Curling Clinic! Samen met uw team probeert u de houten ijsstokken zo dicht mogelijk bij de rode stip te krijgen. Techniek en een vaste hand zorgen ervoor dat de houten ijsstokken over het ijs schuiven.  

Ontvangst

We starten deze clinic met een kop warme chocolademelk met slagroom en appelgebak. Hierna neemt onze instructeur u mee richting de kleedruimte van de schaatsbaan en maakt u zich klaar voor deze Clinic Curling Amsterdam!

Curling Clinic Amsterdam - Ice-stock curling Amsterdam!

Zodra de teams op het ijs staan starten we de wedstrijd! Om beurten krijgt u de mogelijkheid om de houten ijsstok zo dicht mogelijk bij de cirkel en rode stip te brengen. Werpt u te hard, dan ligt de ijsstok zomaar aan de andere kant, maar gaat hij te zacht, dan is daar een techniek voor om hem toch verder te krijgen. Uw overige teamleden ontvangen een bezem om zo te zorgen dat de stok makkelijker en verder gaat komen. De skip (persoon die werpt) zal moeten zorgen dat hij het ijs op de juiste wijze aanvoelt zodat de overige teamleden het laatste stukje wel of niet hoeven bezemen.

Uiteraard geeft onze instructeur u gedurende deze clinic de nodige aanwijzingen en adviezen hoe u het beste kan werpen en wat de beste positie is om snel te kunnen reageren en bij te sturen. We spelen tijdens deze 1 uur durende Ice stock Curling Amsterdam diverse wedstrijden tegen de andere teams waarbij we na afloop het winnende team huldigen. Hierna kunt u nog vrij schaatsen tot sluitingstijd (gedurende openingstijden schaatsbaan). Overigens kunnen we voor grote groepen de Clinic Curling Amsterdam ook combineren met een ijshockey clinic of langebaan schaatsen. Tevens is het mogelijk om te eindigen met een (stamppot) diner of winters buffet. De clinic zal plaats vinden op de buitenbaan. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met kop warme chocolademelk en appelgebak
Clinic Ice Stock Curling Amsterdam gedurende 1 uur door instructeur
Entree Schaatsbaan (mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen recreatieve openingstijden)
Benodigde materialen voor de curling clinic (de houten ijsstokken en bezems)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!