Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SMARTLAPPEN WORKSHOP DEN-HELDER!

In een gezellig bruin café in het centrum van Den-Helder krijgt u een ferme zangles smartlappen zingen! Onder begeleiding van onze huis accordeonist René zingt u uit volle borst mee op de tranentrekkers van André Hazes, Koos Alberts en Willy Alberti. Deze ervaring, gecombineerd met een lekkere borrel, kan een succesvolle doorbraak van uw groep niet meer in de weg staan!  

Ontvangst

Bij een gezellig café in het centrum van Den-Helder worden u en uw gezelschap ontvangen. Even de keeltjes schrapen en dan uit volle borst meezingen tijdens deze smartlappenworkshop Den-Helder!

Smartlappenworkshop Den-Helder!

Onder de muzikale begeleiding van onze huis accordeonist René, gaan we aan de slag. In het liederenboek van René staan vele bekende smartlappen. Manuela, ik verscheurde je foto of de Vlieger, ze komen allemaal voorbij. Uiteraard zingt u ze uit volle borst mee en kunt u indien gewenst op de melodie van deze tranentrekkers ook uw eigen tekst maken. Het eerste uur gaan we lekker ontspannen zingen en oefenen we uitvoerig hoe u op een zo emotioneel mogelijke manier de liederen kunt zingen. 

Deze smartlappenworkshop Den-Helder is een leuke activiteit om samen met uw bedrijf, familie of vrienden te ervaren. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een drankarrangement of borrelhapjes halverwege de workshop. Ook uitbreiding met een ander activiteit, lunch, diner of complete feestavond zijn mogelijk. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 40,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 38,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje 1 per persoon
Professionele accordeonist
Workshop smartlappen zingen gedurende 1,5 uur

Exclusief
Eventuele locatiehuur bij horecalocatie (afhankelijk van locatie)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!