Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CRAZY SUMMER QUIZ HOORN!



Welkom bij de Crazy Summer Quiz! Een te gekke quiz waar vanavond alles KAN en MAG! Wie heeft de meeste kennis? Wie herkent de zomerse muziek uit de speakers tijdens de swingbingo? En welk team kiest de juiste vakantiekoffer tijdens de finale? Dat kan allemaal in deze quiz waar niets gek genoeg is. Beleef het tijdens de acht speelrondes in uw eigen Crazy Summer Quiz Hoorn!  

Ontvangst

De teams nemen hun plaats in aan tafel, de captains staan op scherp en onze quizmaster stelt zich voor. Tijd voor een avond vol plezier! Welkom bij de Crazy Summer Quiz!

Crazy Summer Quiz - Leuk als groepsuitje Hoorn!

We starten de quiz met ronde één; de ‘Zomerse vragenronde’! Door middel van de stemkastjes wordt het antwoord doorgegeven op het grote scherm. De sfeer zit er gelijk goed in dus op naar ronde twee; ‘Ik hoor wat jij niet hoort’. één persoon van ieder team krijgt een koptelefoon op en beeld het nummer uit. Kunt u raden welk nummer dit is? We gaan door naar ronde drie; ‘Raad de Plaat’! Herkent u de artiest en het nummer? Een tropische ronde met heerlijke muziek. Na ronde drie is het tijd voor het laatste onderdeel voor de pauze en sluiten we af met de welbekende ‘Home Video’s’. Op het scherm verschijnt een video, maar hoe loopt dit af?

Na de pauze gaan we verder met ronde vijf ‘de Cocktail Shaker’! We shaken de cocktail en langzamerhand komt er op het grote scherm een bekende Nederlander tevoorschijn. Is uw team de snelste die ziet wie het is? Druk dan op de button! Door naar de volgende ronde met de ‘Swingbingo’! Per team ontvangt u een bingo kaart. Maar hierop staan geen getallen, maar afbeeldingen van bekende artiesten. Bingo kaart vol? Dan is het geen BINGO maar SWINGO! En een foute kaart betekent natuurlijk... Op naar ronde zeven ‘Summerbeat’ waarbij stil zitten absoluut geen optie is. Maar dat is niet erg want we gaan deze ronde swingend door tot opeens de muziek stopt! Hoe ging het nummer ook alweer verder? Alweer zeven rondes gespeeld dus tijd voor de ‘Grande Finale’! Zit u het dichtst bij het juiste antwoord, dan mag u een vakantiekoffer kiezen! Maar wat zit daarin? Na acht rondes gespeeld te hebben maken we de eindstand op. De quizmaster geeft het verlossende antwoord: Welk team krijgt de titel “Winnaar Crazy Summer Quiz”? Beleef een interactieve avond vol entertainment, gezelligheid en buikpijn van het lachen! Uiteraard is deze quiz verder uit te breiden met een lunch of diner. Voor meer informatie over de Crazy Summer Quiz of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 22,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Crazy Summer Quiz!
Interactieve Quiz op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag