Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-SCOOTER HUREN IN HOORN!Wil je de omgeving van Hoorn op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Hoorn, richting de unieke haven van Enkhuizen of door de landelijke omgeving naar Edam-Volendam! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Individueel of in groepsverband. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Hoorn! 

Ontvangst

We starten bij Paviljoen Oranje Buiten aan de rand van Hoorn. Hier staan de E-Scooters voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

E-Scooter Huren in Hoorn!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start uw tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving Westfriesland, duik het centrum van Hoorn in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor 4 uur (maximaal 50 km te rijden met de accu) en heeft dus zelf de keuze wat u in deze 4 uur gaat bezoeken. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd. Beleef een gezellige middag op deze unieke voertuigen! Afsluiten met een diner of borrel? Ook dat is mogelijk! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur E-Scooter voor 4 uur
Transportkosten op gewenste startlocatie

Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.
Dit aangezien wij de voertuigen niet standaard op locatie hebben staan en deze richting Hoorn worden gebracht.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!