Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-SCOOTER HUREN IN ALKMAAR!Wil je de omgeving van Alkmaar op een originele manier verkennen? Pak dan samen met jouw collega's, familie of vrienden deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Alkmaar, richting Bergen aan Zee of door de landelijke omgeving rondom de stad Alkmaar! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Alkmaar! 

Ontvangst

De E-Scooters staan voor u klaar op een door u gewenste locatie. Hier leveren we de scooters af en geven wij de uitleg over de werking waarna u vol gas op pad gaat!

E-Scooter Rijden door Alkmaar en omgeving!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start uw tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 4 uur (maximaal 50 km te rijden met de accu) en heeft dus zelf de keuze wat u in deze 4 uur gaat bezoeken. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Naast het huren van deze E-Scooters is het ook mogelijk om een route te combineren met een puzzeltour op de smartphone. Klik je smartphone vast op het stuur en rij van locatie naar locatie om de puzzelvragen op je eigen smartphone te beantwoorden. Kijk voor meer informatie over deze E-Scooter Smartphone tours op E-Scooter Game Alkmaar!

Een E-Scooter huren in Alkmaar met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven. Hou daarbij rekening met een ruime laad- & los plaats. Uiteraard is het huren van E-Scooters Alkmaar verder uit te breiden met een activiteit, lunch of diner. Voor vragen neemt u contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 40,90 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Prijs inclusief btw: € 49,50 p.p. incl BTW (Bij 10 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur E-Scooter voor 4 uur
Transportkosten

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!