Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-SCOOTER HUREN IN ALKMAAR!Wil je de omgeving van Alkmaar op een originele manier verkennen? Pak dan samen met jouw collega's, familie of vrienden deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Alkmaar, richting Heerhugowaard door de landelijke omgeving rondom Alkmaar zelf! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Alkmaar! 

Ontvangst

De E-Scooters staan voor u klaar op een door u gewenste locatie. Hier leveren we de scooters af en geven wij de uitleg over de werking waarna u vol gas op pad gaat!

E-Scooter Rijden door Alkmaar en omgeving!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start de tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 4 uur waarbij een tour van 45 kilometer max. te rijden is. U bepaalt dus zelf wat u in deze 4 uur gaat bezoeken. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (zo ook kinderen) op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Een E-Scooter huren in Alkmaar met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven. Hou daarbij rekening met een ruime laad-& los plaats. Uiteraard is het huren van E-Scooters Alkmaar verder uit te breiden met een activiteit, lunch of diner. Voor vragen neemt u contact met ons op.
 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 40,90 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Prijs inclusief btw: € 49,50 p.p. incl BTW (Bij 10 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur E-Scooter voor 4 uur
Transportkosten op gewenste startlocatie

Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.
Dit aangezien wij de voertuigen niet standaard op locatie hebben staan en deze richting Alkmaar worden gebracht.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag