Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-SCOOTER HUREN IN PURMEREND!Wil je de omgeving van Purmerend op een originele manier verkennen? Pak dan samen met jouw collega's, familie of vrienden deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Purmerend , richting de Beemster of door de landelijke omgeving rondom Purmerend zelf! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Purmerend ! 

Ontvangst

De E-Scooters staan voor u klaar op een door u gewenste locatie. Hier leveren we de scooters af en geven wij de uitleg over de werking waarna u vol gas op pad gaat!

E-Scooter Rijden door Purmerend en omgeving!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start de tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 4 uur waarbij een tour van 45 kilometer max. te rijden is. U bepaalt dus zelf wat u in deze 4 uur gaat bezoeken. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (zo ook kinderen) op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Een E-Scooter huren in Purmerend met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven. Hou daarbij rekening met een ruime laad-& los plaats. Uiteraard is het huren van E-Scooters Purmerend verder uit te breiden met een activiteit, lunch of diner. Voor vragen neemt u contact met ons op.
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 19 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 150 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur E-Scooter voor maximaal 4 uur
Helm (verplicht bij dit voertuig vanwege blauw kenteken)
Centrale uitleg door begeleider
Transportkosten

Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.
Dit aangezien wij de voertuigen niet standaard op locatie hebben staan en deze richting Purmerend worden gebracht.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!