Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WALK TOGETHER - TEAMBUILDING OP AFSTAND!Neem het op tegen uw collega’s tijdens dit teambuildingsprogramma op afstand! Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie de App op hun smartphone. Of u nu thuis werkt, op kantoor of waar dan ook op de wereld! Start de game en loop 250 meter om een digitaal slot te openen van een reeks opdrachten over uw eigen bedrijf of specifieke afdeling. Een vitale manier om uw medewerkers in beweging te houden en op speelse wijze toch met elkaar te verbinden! 

Introductie

Nadat alle medewerkers de App hebben gedownload start de game. Daarbij kan er een filmpje worden geïmplementeerd waarin uw leidinggevende een kort woord van welkom tot u richt. Hierna gaat de game van start en begint u met het lopen van uw eerste 250 meter!

Teambuilding op Afstand!

Op uw App ziet u een plattegrond en staat er aangegeven hoeveel meter u gelopen heeft. Zodra u de 250 meter heeft bereikt opent u een zogenoemde ‘badge’. Zodra u deze geopend heeft komt er een reeks vragen, puzzels en andere leuke quiz onderdelen tevoorschijn over bijvoorbeeld een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf. Ook kan na openen van de badge een bepaalde afdeling binnen het bedrijf door een korte video laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben uitgevoerd en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn. Op deze wijze loopt u meerdere malen een afstand van 250 meter om een ‘badge’ met een reeks opdrachten te openen. Het aantal ‘badges’ is met u af te stemmen. Ook het aantal af te leggen meters is variabel en in overleg te vergroten of te verkleinen.

Alle deelnemers spelen de game individueel maar het is ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Wij koppelen namelijk deelnemers via het systeem qua punten aan elkaar. Op deze wijze kunt u dus deelnemers evengoed in teamverband samen laten spelen, terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn! André speelt vanuit Den Haag, Hatice vanuit Nijmegen en Olaf zelfs vanuit bijvoorbeeld Berlijn. En toch zitten ze in één team!

Om een beeld te krijgen van dit programma Walk Together kijkt u op deze link! Voor meer informatie en de mogelijkheden in maatwerk over dit corona bedrijfsuitje neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:50 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 25,00 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 100 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 101 tot 150 personen)
€ 20,00 p.p. excl BTW (Bij 151 tot 200 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding op afstand (hulplijn)
Gebruik maken van de speciale op maat gemaakte App
Op maat gemaakte game met input (foto/film/vragen) vanuit uw bedrijf!
Prijs voor de winnaar of winnend team

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.