Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ONTDEK DE MOL QUIZ TEXEL!

Wie is er binnen uw groep nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen deze avond, of kunt u dat toch wel? Wie durft u binnen uw team vragen en opdrachten te laten spelen? Vanavond bent u alleen van uw eigen rol zeker… bent u de Mol?  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie op Texel. Neem samen met uw team plaats aan de tafel en kijk eens om u heen. Wie is hier vanavond te vertrouwen, en wie vooral niet?!

Ontdek de Mol Quiz!

Tijdens deze spannende quiz speelt u in verschillende teams tegen elkaar. Maar niet alleen de verschillende teams zijn uw vijand. Ook is er in ieder team een mol aanwezig die vragen en opdrachten van uw team probeert te saboteren. Bij dit spannende interactieve spel proberen de teams aan tafel elkaar voortdurend af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar gedurende het spel in rap tempo af. De mol loert iedere minuut op zijn kans en u zult heel alert moeten zijn om in de gaten te krijgen wie binnen uw team de mol is. U probeert daarom verdachte acties te ontlokken bij uw overige teamleden om zodoende de mol te kunnen achterhalen. Maar hoe komt u erachter wie de Mol binnen uw team is en belangrijker nog; hoe zet u hem buiten spel?

Bij deze Ontdek de Mol Quiz op Texel zijn de verschillende teams bij ons bekend, en de mollen worden ingelicht over het verloop van de avond. Onze quizmaster kent alle details en weet natuurlijk wie de mollen zijn. Een spel dat bol staat van wantrouwen en echte mollenstreken! Deze unieke quiz is overigens verder uit te breiden met een lunch of diner waarbij de gangen tussen de rondes door worden geserveerd. Elimineert u de mol binnen uw team? Laten we het voor u hopen! U geniet in ieder geval van dit Ontdek de Mol spel Texel met een spannend en onthutsend einde!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 40 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Ontdek de Mol Quiz!
Interactieve Quiz op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.