Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE GROTE POPQUIZ VOL MUZIEK TEXEL!

Welkom bij deze fantastische muzikale show! In deze quiz vol muziek gaan we terug naar de hits van toen tot de muziek van nu. Van plateauzolen op de dansvloer in de 70’s, de elektronische super sounds uit de jaren 80 en ‘gabberen’ in de jaren 90! Maar ook muziek uit de zero’s komt aan bod en natuurlijk het laatste decennium met vele hits van over de hele wereld! Speel samen deze gezellige Popquiz Texel, leuk voor zowel de jonge als oude generatie!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze Quizmaster ontvangen bij een gezellige locatie in het centrum van Texel. Nadat iedereen plaats heeft genomen neemt onze Quizmaster het woord en start de introductie van de Grote Popquiz Texel!

De Grote Popquiz vol muziek!

Muziek door de jaren heen! Dat is waar het vandaag om gaat. Alle deelnemers worden in teams (of individueel) geplaatst en u ontvangt een stemkastje. Op het grote scherm komen muziek en geluidsfragmenten in verschillende rondes voorbij met bijbehorende vragen. Met het stemkastje in de hand doet u interactief mee door te kiezen tussen de knoppen A tot F. Maakt u de juiste keuzes en weet u het hoogste plekje in de scores te bereiken? We spelen totaal 8 verschillende muzikale rondes. Alle rondes zijn anders qua inhoud maar hebben allen met muziek te maken waardoor de quiz heel divers is. We spelen bijvoorbeeld ‘wie is de artiest’ met daarbij bijbehorende hits, een ronde waarbij de foto van een bekende artiest langzaam zichtbaar wordt en u als eerste moet drukken en de ‘rebus ronde’ waarbij u de titel van een bekende hit gaat achterhalen op het grote scherm. Uiteraard alle rondes met muziek van toen en nu!

Deze muzikale quiz is los te spelen, maar ook uit te breiden met een lunch of diner inclusief voor-, hoofd- en nagerecht (of bij grotere groepen een buffet of barbecue). Ook tijdens een vrijgezellenfeest of complete feestavond met het bedrijf is deze quiz leuk om te spelen. Voor meer informatie over deze unieke Popquiz Texel neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 40 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen De Grote Popquiz!
Interactieve Quiz op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.