Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RANKING YOUR COLLEAGUES QUIZ TEXEL!

‘Rank’ tijdens deze quiz uw eigen collega’s! Onder begeleiding van onze quizmaster komen leuke, spannende en een tikkeltje ondeugende vragen op het grote scherm voorbij en maakt u met uw eigen stemkastje een keuze. Wie weet de aanwezige personen het beste in te schatten en gaat er met de mooie hoofdprijs vandoor?! 

Ontvangst

U en uw gezelschap komen aan op een gezellige horeca locatie in het centrum van Texel. Nadat iedereen plaats heeft genomen neemt onze quizmaster het woord en spelen we; Ranking Your Colleagues!

Ranking Your Colleagues!

Vandaag bent u onderdeel geworden van deze spelshow, en mag u uw eigen collega’s gaan ‘ranken’. Hoe schat u ze in? Wat hebben uw collega’s u per ongeluk in het verleden verteld? Of weet u via via net iets meer over één bepaalde collega, waardoor u deze persoon op juiste waarde kunt schatten? Tijdens uw eigen versie van Ranking Your Colleagues speelt u standaard samen in teamverband, maar het is ook mogelijk om individueel te spelen. De quiz zelf bestaat uit 8 rondes waarbij naast het ranken van uw collega’s, ook een aantal gezellige rondes erbij zitten vol muziek, algemene kennis en zelfs een echte paardenrace. Daarbij wel alles in het teken van ‘ranken’! Maar het leukste van deze quiz is natuurlijk de vragen die voorbij komen en uw eigen collega’s tot de keuzes behoren. Een aantal voorbeeld vragen? Wie van uw collega’s is het vaakst de klas uit gestuurd op de middelbare school? Welke collega heeft de ‘dikste’ auto? Of wie van uw collega’s is in het weekend het grootste feestbeest? En heeft u een leuke anekdote, dan komt deze vast en zeker ter sprake!

De quiz zelf is interactief en wordt gespeeld met stemkastjes die via ons systeem direct op het grote scherm actief zijn. Van te voren ontvangen wij graag een namenlijst van alle collega’s en voegen we in de quiz zelf de namen toe. Ranking Your Colleagues quiz is overigens ook te spelen als lunch of diner versie waarbij we tussen de rondes pauzes zijn waarbij het eten geserveerd wordt. Ook bieden wij een ‘Friends’ versie zodat het ook met een vriendengroep te spelen is. Voor meer informatie over deze super leuke interactieve quiz op Texel en eventuele overige mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 40 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Ranking Your Colleagues!
Interactieve Quiz op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!