Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE MANNEN TEGEN DE VROUWEN QUIZ TEXEL!Mannen houden niet van seks! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel dat bol staat van de discussies! Tijdens de verschillende rondes worden beide seksen getest. Een complete en gezellige spelshow Texel met spanning, ‘zware emoties’ maar vooral heel veel humor! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden op een gezellige horecalocatie ontvangen door onze quizmaster. Bij binnenkomst plaatsen we direct de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen!

Mannen tegen de Vrouwen – Unieke spelshow Texel!

Zodra iedereen er klaar voor is start onze quizmaster met een introductie. Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte voorstel ronde beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Waarvoor kiest de Nederlandse man of de Nederlandse vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams testen op hun muziekkennis. Wie heeft de grootste algemene muziekkennis? Het team dat het als eerste weet mag het zeggen! Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde van de Mannen tegen de Vrouwen, want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen uit beide teams naar voren en trekken een vierkant letterpak aan met op iedere zijde een letter. In twee minuten tijd moet het team de juiste vierletter woorden creëren op de vragen. Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk… Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden van het andere geslacht en hierbij mag de teamcaptain de personen alleen uitbeelden. Weten jullie dames Brad Pitt, Jeroen Pauw of Shrek te raden? En heren, lukt het jullie om Paty Brard, Amy Winehouse of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale ronde waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd tussen beide seksen is het einde inzicht. De punten worden geteld en de winnaars worden gehuldigd! Wie wint deze strijd tussen de mannen en de vrouwen?!

Tijdens deze spelshow Texel hebben we tussendoor een korte pauze. De mannen tegen de vrouwen is ook als lunchversie of als dinerspel te spelen met tussen de rondes door een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard dient uw gezelschap wel zowel uit mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:25 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Mannen tegen de Vrouwen
Interactieve Quiz op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!