Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

De ZOMER PUBQUIZ TEXEL!

Bent u het zonnetje in huis, of binnen uw bedrijf? Laat uw kennis dan naar voren komen tijdens deze interactieve zomerse quiz op het grote scherm! Tijdens deze gezellige quiz op Texel speelt u diverse rondes met vragen en vol met tropische muziek en geluidsfragmenten, waarbij de zomer uiteraard centraal staat!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie op Texel. We starten met een drankje en het uitdelen van de stemkastjes. Maak u klaar voor een zomerse strijd tegen de andere teams!

Zomerse Pubquiz Texel – Quiz op Texel!

Speciaal voor de mooie zomer hebben wij de Zomer Pubquiz Texel ontwikkeld! Nadat alle deelnemers plaats hebben genomen, worden de teams geformeerd. We starten met ronde 1 de Algemene Zomerse Vragenronde. Wat weet uw team over de zomer? Door naar ronde 2 met Wat hoor ik? Zomerse geluidsfragmenten komen voorbij en u gaat raden wat u hoort. Ronde 3 is vol muziek met Raad de Plaat. Welke tropische hits komen voorbij? In ronde 4 gaan we uw sportkennis testen met zomerse fragmenten. De Olympische Zomerspelen, WK voetbal en andere zomerse sporten komen voorbij. In ronde 5 bepaalt uw team zelf hoeveel punten u gaat inzetten op een categorie. En dan maar afwachten of u het antwoord op de vraag na het videofragment gaat weten. Ronde 6 is voor de snelle drukkers want we spelen Feel the Beat. Ronde 7 bestaan uit bekende Nederlandse zonnetjes en ronde 8 is de grande finale!

Tussen de rondes door hebben we een korte pauze. Deze quiz op Texel zelf is zichtbaar op een centraal scherm waarbij ieder team beschikt over een eigen stemkastje. Antwoorden komen direct binnen in het systeem en tussen de rondes door doen we even een korte tussenstand om de spanning te verhogen. Uiteraard is het mogelijk om de Zomer Pubquiz verder uit te breiden met een lunch, borrel of diner. Bent u op zoek naar een leuke zomerse activiteit met het bedrijf, collega's, familie of vrienden? Dan is deze Zomerse quiz op Texel zeker een gezellige optie, waarbij u de zomer pas echt goed leert kennen!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 40 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Zomerse Pubquiz
Interactieve Quiz op groot scherm met stemkastjes
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.