Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP IBIZA STYLE VOLENDAM!Happy Hippie! Wie droomt er nu niet van Ibiza? Tijdens deze workshop Ibiza Style kom je helemaal in de tropische sferen. Wie droomt er nu niet van dit mooie eiland? Maak jouw eigen armbandje van knopen, kralen of door te vlechten.. er zijn veel verschillende manieren! Ook maken we tijdens deze Ibiza workshop een houten bordje in de Ibiza sferen. Een gezellig en ideaal vriendinnenuitje in Volendam!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige tropische locatie aan de rand van Volendam. Hier starten we de dag met een drankje waarna u en uw gezelschap worden ontvangen door onze Ibiza Lady!

Workshop Ibiza Style Volendam! – Creatief uitje in Volendam!

De naam zegt het al, de oorsprong van de armbandjes komt uit Ibiza. De typische Ibiza stijl wordt verwerkt in de armbandjes. Hip, trendy en kleurrijk, that’s Ibiza girls! Vandaag gaat u aan de slag en gaan we zien wie het meest creatief is in het gezelschap. Met allerlei verschillende kleuren en materialen is er van alles mogelijk. Je kunt de armbandjes dus helemaal in je eigen stijl maken, zodat ze precies bij jou passen! Onder begeleiding van Lady Ibiza leren jullie de technieken om deze Ibiza armbandjes te maken.

Carpe Diem, Never stop dreaming, Enjoy the little things. Wat is jouw favoriete quote? Ook gaat u vandaag aan de slag met de Ibiza bordjes! Want u gaat samen met uw gezelschap een eigen tekst op een houten bordje maken. Super leuk voor in of buitenshuis! Lever je eigen tekst aan en wij werken het voor je uit. Tijdens de workshop krijgt iedereen zijn eigen quote. Kortom, een gezellige en leuke workshop Ibiza Style! Kom helemaal even tot rust en laat uw creativiteit even ze gang gaan! Bent u opzoek naar een leuk en gezellig activiteit Volendamvoor de vriendinnengroep? Reserveer dan nu jullie Ibiza Workshop! Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 30 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris) 1 per persoon
Benodigdheden materialen gedurende de workshop
(uitgaande van 1 Ibiza bordje per persoon + 1 Ibiza armbandje per persoon)
Lady Ibiza (begeleidster gedurende de middag)

*Let op! Het kan zijn dat sommige horecalocaties een extra zaalhuur vragen voor het gebruik van de zaal.

Uitbreidings opties
Lunch of Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag