Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VR GAME MOORDSPEL ALKMAAR!Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Aan uw team de taak om deze moord op te lossen. Hoe? Stap samen in de virtuele wereld! Op uw tafel ligt een VR- bril en de nodige materialen en aanwijzingen. Zet de VR bril op en u staat opeens in de lobby van het hotel. Lukt het uw team om codes te ontrafelen, kluizen te openen en aanwijzingen te vinden om de juiste dader aan te wijzen? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie. Hier neemt u in teams van +/- 5 personen per team plaats aan tafel. Onze begeleider geeft een korte uitleg waarna de centrale klok begint af te tellen en u de virtuele wereld in duikt van deze VR- Game aan tafel!

VR Game Alkmaar! – Moordspel aan Tafel!

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten? Waarom is het gebeurd? En hoe? Daar komt u (wellicht) achter tijdens het doorlopen van deze game! Deze VR Game Alkmaar is een nieuw interactief concept. Deels gebaseerd op het populaire escape rooms en daarbij natuurlijk aangevuld met de nieuwste VR-technieken. Spelers gaan in teams van ongeveer 5 personen per team de moord oplossen. Op tafel ligt een VR Bril en diverse materialen en aanwijzingen. Het teamlid met de bril op loopt virtueel door de verschillende ruimtes van het hotel en geeft bij de andere teamleden aan wat hij/zij ziet. De overige teamleden zoeken naar aanwijzingen op tafel, want beide moeten gecombineerd worden met elkaar om codes van deuren en kluizen in de virtuele wereld te kunnen openen. Uiteraard wisselt de bril tijdens deze VR Game door zodat iedereen een kijkje kan nemen in het hotel!

Er zijn verschillende levels waardoor het mogelijk is tussendoor even een korte pauze in te lassen voor een drankje. Voor spelers een totaal nieuwe ervaring die het goed doet als extra beleving tijdens een borrel, op een bedrijfsuitje, een familiefeest of gewoon met een groep vrienden en bekenden. Deze VR Game Alkmaar is ook als diner of lunch versie te spelen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief VR- Bril per tafel
Interactief VR- Game Grandhotel Budapest aan tafel
Prijsje voor de winnaars!

Uitbreiding opties
Lunch of Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!