Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL HAARLEM!

Hoe zit het met uw kennis over Nederland en de stad Haarlem? Wat weet u van de Hollandse film, sport, en muziek? Tijdens deze 'inburgeringstest' door de stad Haarlem testen we uw kennis over alles op het gebied van Nederland!

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum. Hier geeft onze begeleider u speluitleg en gaan u en uw team op pad door de stad Haarlem!

Stadsspel Hou van Holland!

Weet u voldoende van ons koude kikkerlandje? Hier komt het op aan bij het spelen van het 'Hou van Holland' stadsspel. Een test waarbij uw kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes zwaar op de proef zal worden gesteld. In verschillende teams gaat u op pad door de stad Haarlem om de verschillende vragen en opdrachten te kunnen beantwoorden en uit te voeren. Op iedere locatie zijn Hollandse guldens (de ouderwetse rijksdaalders, tientjes en geeltjes) te verdienen. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk Hollandse florijnen bij elkaar te spelen. Het Hou van Holland stadsspel is een spel waarbij het aan komt op kennis, creativiteit, teamspirit en de nodige humor. We eindigen op een mooie locatie met borrel! Het winnende team met de meeste guldens ontvangt de hoofdprijs en mag zich de kampioen van Nederland noemen!

Beleef met uw gezelschap één van de leukste bedrijfsuitjes Haarlem waarbij we uw Hollandse kennis uitvoerig zullen testen. Dit arrangement is verder uit te breiden met een rondvaart, workshop of rondleiding door Haarlem. Ook is het mogelijk een driegangen diner, buffet of barbecue toe te voegen. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Hou van Holland Stadsspel
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag