Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SLOEPENRACE IN HOORN!Strijden tegen de andere teams op het water tijdens deze Sloepenrace Hoorn! Stap aan boord en ga op jacht naar de verschillende locaties verspreid door de haven van Hoorn. U bepaalt de richting om op de juiste co√∂rdinaten te komen. Aangekomen ontvangt uw team op de ontvangen IPad via de speciale App een opdracht. Heeft u deze goed uitgevoerd? Dan heeft u punten verdiend voor uw sloep en vaart u snel verder samen met uw team naar de volgende locatie op het water!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in de haven van Hoorn waar de sloepen klaar liggen. Onze begeleider geeft de uitleg en u stapt samen met uw team aan boord van de sloep.

Sloepenrace Hoorn - Varen in Hoorn!

Een ongekende strijd op het water! U en uw team nemen plaats in uw eigen sloep. Uw team ziet op de IPad een speelveld en een plattegrond van Hoorn. Op het water bevinden zich digitale ballonnen en aan uw team de taak om zoveel mogelijk ballonnen binnen de tijd te bezoeken. Zodra u bent aangekomen op een locatie van een ballon schakelt het systeem automatisch om naar een opdracht. Dit kan een puzzelopdracht zijn, een vraag over Hoorn of andere leuke games die binnen 60 seconden tijd voldaan moeten zijn. Lukt het u de opdracht goed uit te voeren? Dan komen er punten bij voor uw team! Op deze wijze verzamelt u punten en vaart u in maar liefst 1,5 uur tijd door de verschillende grachten en haven van de stad. Welke locatie op het water gaan we als eerste bezoeken, en welke volgen?

Uw team bestaat uit ongeveer 6 personen en samen speelt u op de IPad de opdrachten. Er zijn 2 sloepen beschikbaar met per sloep maximaal 12 plaatsen. In geval er 2 volle boten zijn ontvangt u per sloep 2 IPads en worden deze punten bij elkaar opgeteld. Op deze wijze strijden beide sloepen tegen elkaar. Welke sloep heeft samen de meeste punten weten te scoren bij de opdrachten?! Zij zijn de ware winnaar van deze spannende sloepenrace Hoorn!
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 24 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur sloepen voor 1,5 uur (Max. 12 personen per sloep en max. 2 sloepen beschikbaar)
Professionele schippers aan boord van de sloepen
Puzzeltour via speciale App op IPad 
Spelbegeleider tijdens het programma
Bier/wijn/fris tijdens rondvaart (Drankassortiment standaard voor een breed publiek)
Prijs voor de winnaars
Drankje tijdens prijsuitreiking bij horecalocatie

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.