Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP KAARSEN MAKEN VOLENDAM!

Van een standaard kaars tot een kaars naar eigen smaak; bij ons kunt u het zelf maken! Vandaag maken we kaarsen volgens de gietmethode waarna we uiteraard de kaarsen extra mooi maken decoreren met diverse lintjes, groen en steentjes. Een gezellige en creatieve workshop Volendam om samen met uw vriendinnen, collega’s of familie te beleven!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op de workshoplocatie in Volendam. Na een korte introductie door de workshopbegeleider gaat de workshop van start.

Workshop Kaarsen maken Volendam! - Creatieve workshop Volendam!

Ook als de dagen weer langer worden, geven kaarsen nog altijd een gezellig gevoel in huis. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop voor beginners leer jij stap voor stap de basis van het kaarsen maken. Ideaal om iets bij te leren en leuk om de kneepjes van het vak te leren. We starten met de basis van de kaars. Wat zijn de ingrediënten? Hoe gieten we deze in de vormen? Welke kleuren en vormen kan je allemaal maken? En niet geheel onbelangrijk.. welke geuren? De kaarsen kunnen extra worden versierd met servetjes, lintjes, groen, steentjes en andere decoratie. Uiteraard geheel naar eigen smaak.

Tussendoor loopt de workshopbegeleider rond om u hierbij te helpen en te adviseren. Als extra beschilderen we een keramieken bordje zodat deze precies past bij jouw eigen gemaakte kaars. Hoe leuk is het om je zelfgemaakte creatie straks aan te steken? En het staat nog kleurrijk in huis ook! Voor meer informatie over deze Creatieve workshop Volendam kunt u contact met ons opnemen. Opzoek naar een gezellig vriendinnen- of familie-uitje? Een activiteit voor een feestje of vrijgezellendag? Boek dan deze workshop Kaarsen maken in Volendam!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief: Inclusief
Professionele workshopbegeleider
Eigen gemaakte creatie mee naar huis
Versiersels en overige benodigdheden

Uitbreidingsopties
Lunch, borrel of diner
Extra workshop zoals kaas maken, klompendans of klompen decoreren

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!