Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

OLIEBOLLEN RONDLEIDING VOLENDAM!

Een informatieve tour gecombineerd met een overheerlijke warme lekkernij onderweg? Dat is deze Oliebollen tour door Volendam! Kom tijdens deze rondleiding alles te weten over dit prachtige dorp. Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum, de historische haven en vele andere bezienswaardigheden. Tussendoor maken we een korte stop bij twee lokale kramen waar u geniet van een heerlijke warme oliebol of appelbeignet!  

Ontvangst

Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum op de afgesproken locatie. Na een korte introductie over het dorp neemt onze gids u mee en start de Oliebollen rondleiding door Volendam.

Winterse rondleiding Volendam! – Oliebollen tour Volendam!

Welkom in Volendam! Een prachtig dorp met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een rondleiding door het centrum in winterse sferen. We lopen langs vele bezienswaardigheden zoals de historische haven van Volendam, verschillende standbeelden en de zijstraatjes van Volendam. Onze gids komt met uiteenlopende verhalen over alles wat met Volendam te maken heeft. In de prachtig versierde dorp vol lichtjes is deze rondleiding puur genieten voor alle deelnemers!

Tussen de rondleiding door maken we twee keer een stop bij de oliebollenkraam. Bij de eerste gaan we voor de oliebol, en bij de tweede voor een heerlijke warme appelbeignet. Uiteraard is deze Oliebollen tour door Volendam verder uit te breiden met een rondleiding op een step of fiets. Ook is het mogelijk om vooraf of achteraf te genieten van een heerlijke lunch, diner, borrel of buffet. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids (1 per 25 personen)
Rondleiding gedurende 1,5 uur
Twee lekkernijen onderweg waaronder een oliebol en appelbeignet

Uitbreiding opties
Borreluurtje
Lunch of Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!