Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SWINGO MUZIKALE BINGO HOORN!Bingo maar dan toch iets anders; dat is de Swingo! Een avond vol gezellige muziek! Maar niet zomaar, want de nummers worden akoestisch gespeeld door uw eigen muzikant op locatie. Live entertainment dus! Weten u en uw gezelschap zoveel mogelijk hits te raden? Wie herkent de meeste artiesten en titel songs? Beleef de Muziekbingo Hoorn! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze Swingo begeleider ontvangen bij een gezellige locatie in het centrum van Hoorn. Neem lekker plaats en geniet van een avond vol leuke muzikale plaatjes!

Swingo Quiz Hoorn! – Muziekbingo Hoorn!

Nadat iedereen een drankje heeft ontvangen is het tijd om van start te gaan. Iedereen ontvangt een bingo kaart met daarop verschillende afbeeldingen. Op deze afbeeldingen zijn bands, artiesten of titels van liedjes in allerlei uiteenlopende thema’s te zien. Van reclametunes tot Nederpop, van 50’s tot 10’s, van filmmuziek tot Hollandse meezingers. Als jij het fragment dat live gespeeld wordt herkent en hij staat op de bingokaart, dan kan je deze afstrepen. Tijdens de verschillende rondes komen er verschillende muziekgenres voorbij. Weet u er zoveel mogelijk te raden? Heb jij een bingo te pakken? Dan verdien je een punt! Een foute bingo? Natuurlijk volgt er dan een muzikale opdracht!

Tussen de rondes door zijn er ook punten te verdienen met open quiz vragen. Een complete muzikale Quiz dus! Je hoeft zeker geen echte muziekkenner te zijn om in de prijzen te vallen. Wilt u graag een bepaald thema aan de Swingo toevoegen, dat is mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Holland Swingo met allemaal Nederlandse hits of juist allemaal song over een bepaald thema. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Deze muzikale quiz is los te spelen, maar ook uit te breiden met een lunch of diner inclusief voor-, hoofd- en nagerecht (of bij grotere groepen een buffet of barbecue). Ook tijdens een vrijgezellenfeest of complete feestavond met het bedrijf is deze Swingo leuk om te spelen. Voor meer informatie over de muziekbingo Hoorn neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 32,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele muzikant (Swingo begeleider)
Live optreden van de muzikant inclusief benodigde materialen

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.