Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-CHOPPER HUREN OP TEXEL!

Wil je de omgeving en het eiland Texel op een originele manier verkennen? Pak dan samen met jouw collega's, familie of vrienden deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots die Texel te bieden heeft! Deze scooters zijn volledig elektrisch en de accu's gaan ongeveer 50 kilometer mee. Geniet van de vrijheid en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Den Burg! 

Ontvangst

De E-Scooters staan voor u klaar in het dorpje Den Burg. Hier leveren we de scooters af en geven wij de uitleg over de werking waarna u vol gas op pad gaat!

E-chopper rijden over Texel!

Na een korte uitleg over de werking van de e-chopper start de tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt het voertuig voor minimaal 3 uur waarbij een tour van +/- 50 kilometer max. te rijden is. U bepaalt dus zelf wat u in deze drie uur gaat bezoeken.Voor het besturen van een e-chopper is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de choppers voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (zo ook kinderen) op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Een e-chopper huren op Texel met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven (tegen een meerprijs). Hou daarbij rekening met een ruime laad-& los plaats. Uiteraard is het huren van een E-scooter Texel verder uit te breiden met een activiteit, lunch of diner. Voor vragen neemt u contact met ons op.
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur E-chopper voor 3 uur
Route mee voor onderweg
Uitleg door begeleider bij start

Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.