Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LOPEN IN EEN WATERBAL HOORN!Zelf over water kunnen lopen! Dat kan tijdens deze mooie maar intensieve wateractiviteit Hoorn. Duik in de waterbal vol lucht en maak uw eerste pasjes droog over het water. Daag uw collega’s, vrienden of familie uit voor een hardloopwedstrijd, of is blijven staan al moeilijk genoeg? Zorg in ieder geval dat er iemand met fotocamera op de kant staat want tijdens dit programma zijn er vele momenten voor een spectaculaire actie foto!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Vanuit hier nemen wij u mee naar het aangrenzende strand waar de waterballen klaar liggen!

Lopen op water! - In een waterbal Hoorn!

Een waterbal is een grote bal met ritssluiting. Eerst kruipt u in de lege bal waarna we vervolgens de rits dicht doen en de bal vol geblazen wordt met lucht. Is de bal helemaal rond dan duwen we u het water op en kunt u lopen over water! Maar vergis u niet, het lijkt makkelijker dan het is. Blijf overeind en neem kleine stapjes want anders rolt de bal zo snel door dat u wellicht zelf rondgaat in de waterbal.

U kunt er voor kiezen om gewoon lekker op het water te dobberen, maar ook een wedstrijd tegen uw collega’s is mogelijk! Wie is het snelste bij de finish of wie kan het langst blijven staan? De waterbal is ook te combineren met een andere activiteit, als onderdeel van een heel programma of gezellig tijdens een borreluurtje op de kant waarbij uw gezelschap om beurten plaats neemt. Tevens is het mogelijk om het programma uit te breiden met een lunch, driegangen diner, barbecue of gezellige feestavond bij Strandpaviljoen Oranje Buiten! Voor meer informatie over deze unieke wateractiviteit in Hoorn neemt u vrijblijvend contact met ons op.
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 15 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 16 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 45 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 46 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Waterbal(len) met diameter van +/- 2,1 meter
Overige benodigde materialen

Verplicht
Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."