Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VLOTBOUWEN HOORN!

Een unieke wateractiviteit Hoorn! Bouw samen in één uur tijd een eigen vlot van balken, tonnen en andere materialen. Nadat uw vlot klaar is gaat het te water en voert u verschillende opdrachten uit samen met uw team. Lukt het u om een stevig vlot te bouwen waarop het volledige team mee kan varen? Weet u in de snelste tijd de overkant te halen? Maar het belangrijkste, blijft uw zelfgebouwd vlot wel drijven! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hierna verdeeld onze begeleider uw gezelschap in teams waarna de centrale uitleg van start gaat!

Vlotbouwen Hoorn! - Unieke wateractiviteit Hoorn!

Tonnen, balken, touwen en andere materialen liggen klaar om mee aan het werk te gaan. Samen met uw team maakt u een plan van aanpak. Wat moet waar komen en wat heeft u nodig om een goed drijf baar vlot te creëren. Hoeveel tonnen zijn er nodig, komen de balken boven of onder en welke knoop gaat u gebruiken? Tijdens dit wateruitje vlot bouwen in Hoorn komt het niet alleen aan op bouwkundig inzicht, maar ook op samenwerking, teamspirit en leiderschap. Want wie neemt het voortouw binnen uw team, wie zorgt voor inzicht en wie weet de juiste sfeer te brengen waardoor uw team als een geoliede machine het vlot in elkaar zet.

Na een uur is het tijd om te laten zien wat u gebouwd heeft en of het wel blijft drijven. De vlotten gaan te water en om beurten probeert ieder team naar de overkant te komen in een zo kort mogelijke tijd. We eindigen met een mooie prijs voor het winnende team! Dit wateruitje Vlot bouwen in Hoorn is verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 41,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje 1 drankje p.p. (non-alcoholisch) 
Professionele begeleiding
Benodigde materialen Vlot Bouwen
Activiteit vlot bouwen 2 uur
Prijs voor de winnaars

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!