Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LEVEND MONOPOLY ALKMAAR!Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Alkmaar in het echt! Welke straten weet u tijdens dit uitje of afdelingsuitje Alkmaar te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het een nachtje brommen in de gevangenis nadat u onze politieagent bent tegengekomen?! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op het gezellige locatie in het centrum van Alkmaar. Hier staat een drankje voor u klaar en start Mister Money met de speluitleg en teamindeling waarna u straten gaat veroveren!

Levend Monopoly Alkmaar! - Afdelingsuitje Alkmaar!

Vandaag beleeft u uw eigen real life versie van Monopoly streets in Alkmaar! Samen met uw team ontvangt u een afbeelding van het speelbord met daarop straten afgebeeld in het centrum. We starten met het rollen van de grote dobbelsteen om uw beginpositie te bepalen, waarna u en uw team te voet naar deze locatie gaan. Speel de straten en dobbel (op speciale wijze) door om zo uw volgende plaats op het bord te bepalen. Maar ook (net zoals bij het echte spel) bij deze levende versie kunnen u en uw team op de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten terecht komen. Maar welke kaart kiest uw team? Vervalt uw Bouwverzekering? Is er misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Of stond u weer is fout geparkeerd op het Waagplein?!

Onderweg komt u uiteraard ook de bekend water-, energie-, en luxe goederen belasting tegen, en gaat u op bezoek in de gevangenis, bij de andere teams natuurlijk! Maar pas op, want gedurende het spel loopt er door het centrum van Alkmaar een politieagent (acteur) rond die u in de boeien zal slaan als hij u ontdekt. Dus let op want voor je het weet belandt uw team in de gevangenis en kost het u vele knaken! Tijdens dit team- of afdelingsuitje Alkmaar met collega's, familie of vrienden zijn vandaag keiharde euro's te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u de mooie Kaasmarkt? Het doel van vandaag; de meeste straten van Alkmaar en het daarbij behorende geld te verdienen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren! Uiteraard is dit team- of afdelingsuitje Alkmaar verder uit te breiden met een diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Levend Monopoly
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!