Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MANNEN TEGEN DE VROUWEN QUIZ ALKMAAR!Mannen houden niet van seks! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spelshow Alkmaar dat bol staat van discussies! Tijdens de vele rondes worden beide seksen getest op wat zij weten van elkaar. Een complete en gezellige spelshow met spanning, 'zware emoties' maar bovenal heel veel humor!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie worden u en uw gezelschap ontvangen door onze quizmaster. Bij binnenkomst plaatsen we direct de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen!

Mannen tegen de Vrouwen - Spelshow Alkmaar!

Zodra alle deelnemers plaats hebben genomen start onze presentator (acteur) deze spelshow Alkmaar. Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte introductie en speluitleg beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Waarvoor kiest de Nederlandse man en de Nederlandse vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams testen op hun muziekkennis. Het team dat als eerste titel en artiest weet mag het zeggen! Drukken maar op die bel! Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen uit beide teams naar voren. Zij ontvangen een vierkant letterpak met op iedere zijde een letter. De tijd loopt en het team dat de meeste vierletter woorden op de vragen weet te creƫren wint deze ronde! Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk... Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden van het andere geslacht. Weten jullie dames Brad Pitt of Jeroen Pauw te raden? En heren, lukt het jullie om Paty Brard of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale ronde waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd is het einde inzicht. De punten worden geteld en het winnende team zal worden gehuldigd! Wie wint deze strijd tussen de mannen en de vrouwen in Alkmaar?!

Tijdens deze spelshow Alkmaar hebben we twee maal een korte pauze. De mannen tegen de vrouwen is ook als dinerspel te spelen met tussen de rondes door een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard dient uw gezelschap wel zowel uit mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 22,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Mannen tegen de Vrouwen Quiz!
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!