Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

PAALDANS WORKSHOP ALKMAAR!Een ondeugende en sensuele workshop tijdens uw bedrijfsuitje, vriendinnen-uitje of vrijgezellenfeest Alkmaar! Bij deze paaldans workshop Alkmaar beleefd u hilarische momenten aan, op en om de paal. Een complete work-out maar met een hele dikke knipoog! Dat is de essentie van deze workshop paaldansen Alkmaar!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij de paaldansstudio in Alkmaar. Na het omkleden in de kleedkamer neemt onze paaldanseres u mee naar de hoofdzaal waar we starten met de workshop paaldansen!

Paaldans workshop - Workshop paaldansen Alkmaar!

Vandaag staat u voor paal, of toch niet? In ieder geval is de paal een belangrijk element tijdens deze paaldans workshop Alkmaar waarbij de basistechnieken van het paaldansen aanbod komen. Om de spieren even warm te krijgen starten we met een goede warming-up waarna de instructrice een korte demonstratie geeft van de mogelijkheden in, aan en op de paal. Dan is het tijd geworden om zelf de paal in te springen waar u het zo gek kunt maken als u zelf wilt. Onder begeleiding van de professionele paaldanseres worden er diverse oefeningen gedaan en krijgt u de juiste technieken aangeleerd. Tussendoor is er een korte pauze om even op adem te komen want u zult merken dat paaldansen fysiek zwaar is. Na de pauze doen we nog een aantal oefeningen waarna we in het laatste gedeelte om beurten zelf een korte show gaan opvoeren. Na een actieve paaldans workshop sluiten we samen af met een heerlijk glaasje bubbels!

Dit bedrijfs-, vriendinnen of vrijgezellenfeest Alkmaar is in een ontspannen ruimte en zowel geschikt voor dames als heren. Een professionele paaldanseres met jarenlange ervaring geeft u gedurende deze workshop tips en aanwijzingen over het paaldansen. Uiteraard is het mogelijk deze workshop paaldansen Alkmaar uit te breiden met een andere activiteit in Alkmaar, een rondvaart, driegangen diner, buffet of een uitgebreide barbecue. Voor meer informatie over deze workshop paaldansen Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele paaldanseres
Workshop paaldansen 1,5 uur
Sportdrankje tijdens pauze
Glaasje bubbels ter afsluiting

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.