Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HOLLANDSE BORRELBOOT ALKMAAR!Genieten van het water, drankjes en hapjes? Stap dan op deze Hollandse Borrelboot Alkmaar en maak een prachtige rondvaart door het centrum. Met onze schipper aan het roer ziet u Alkmaar eens vanaf de andere kant. Dat is puur genieten op het water! 

Ontvangst

Stap in het centrum van Alkmaar samen met uw gezelschap aan boord van de rondvaartboot. Neem plaats op de banken en geniet van uw eerste borrel!

Hollandse Borrelboot Alkmaar!

De leukste manier om de stad te bezichtigen is vanaf het water! U en uw gezelschap stappen aan boord van deze borrelboot en onze schipper heet u van harte welkom. Neem lekker plaats op de banken waarna deze borrel rondvaart begint. We maken een mooie rondvaart vanuit het centrum langs vele bekende plekjes die de stad Alkmaar rijk is. Het Waagplein (met haar bekende kaasmarkt), het Huis met de kogel, de Accijnstoren en vele andere bekende locaties aan de gracht. Op verzoek vertelt onze schipper u over hetgeen onderweg te zien is. Op deze wijze komen alle hotspots van Alkmaar één voor één voorbij en geniet u ondertussen van een drankje en hapje!

Tijdens de rondvaart geniet u van twee drankjes per persoon en gaan de plateaus Hollandse kaas en worst rond. Deze vaartocht is uiteraard verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch, diner, buffet of uitgebreide barbecue in het centrum van Alkmaar. Beleef samen met uw gezelschap een prachtige rondvaart op de Hollandse Borrelboot Alkmaar!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 23,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Rondvaart door Alkmaar van 1 uur
Professionele schipper
Rondvaartboot (open - max 46 pers. per boot)
Consumpties 2 p.p. (bier, wijn, fris)
Kaas/worst plateaus

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!