Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BARBECUE RONDVAART ALKMAAR!Varen door het centrum en barbecueën tegelijkertijd? Dat kan! Stap aan boord van deze barbecue rondvaart Alkmaar en geniet van een mooie vaartocht door de grachten van Alkmaar centrum. Heerlijk eten en drinken, prachtige uitzicht al kabbelend over het water met uw eigen gezelschap. Wat wilt u nog meer! 

Ontvangst

Uw gezelschap stapt aan boord in het centrum van Alkmaar. Hier ontvangt u uw eerste drankje waarna de trossen los gaan!

Barbecue Rondvaart Alkmaar!

Een unieke manier om de stad Alkmaar eens vanaf de andere kant te bekijken. U en uw gezelschap stappen aan boord en onze schipper heet iedereen welkom. De glazen worden gevuld en de barbecue ontstoken. Geniet van heerlijke gerechten vanaf de barbecue terwijl u bij praat met uw collega's, familie of vrienden. Ondertussen schuiven links en rechts de vele historische gebouwen in het centrum voorbij en vertelt de schipper u (op verzoek) over deze bezienswaardigheden. In maar liefst twee uur tijd hebben we het hele centrum en omgeving van Alkmaar al varend aangedaan en zijn de buikjes gevuld. Met een voldaan gevoel stapt u van boord en eindigt de barbecue vaartocht!

De barbecue is maaltijd vervangend en bestaat uit diverse soorten vlees, salades en stokbroden met toebehoren. Uiteraard is deze barbecue rondvaart Alkmaar verder uit te breiden met een uitgebreidere barbecue, meer vaaruren, meer of onbeperkt drankjes of een activiteit vooraf of achteraf. Beleef één van deze unieke rondvaarten Alkmaar met barbecue en diverse drankjes aan boord. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 46,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 43,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Rondvaart door Alkmaar van 2 uur
Professionele schipper
Rondvaartboot open (max 46 pers. per boot)
Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris)
Barbecue aan boord inclusief vlees, salades en stokbroden (maaltijd vervangend)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!