Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING KAASMUSEUM ALKMAAR!



Het Hollands Kaasmuseum is gevestigd in het centrum van kaasstad Alkmaar in een prachtig monumentaal pand. Onder begeleiding van een ervaren gids geniet u van een mooie rondleiding door kaasmuseum Alkmaar! Beleef hier de bereiding van deze zuivelproducten door de eeuwen heen waarbij we eindigen met een korte presentatie en smaakvolle kaasproeverij! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij binnenkomst door onze gids. We nemen de trap naar boven voor het eerste gedeelte van deze kaastour!

Rondleiding Kaasmuseum Alkmaar!

Tijdens deze rondleiding door het kaasmuseum van Alkmaar beleefd u kaas door de eeuwen heen. Een oer-Hollands product wat in het dagelijks leven bij velen nog steeds op het bekende 'boterhammetje' terecht komt. Onze gids neemt u mee naar het ontstaan van kaas, het productieproces door de eeuwen heen en de huidige manier van kaas maken. De collectie bestaat ondermeer uit historische gebruiksvoorwerpen, filmmateriaal, beeldmateriaal en bijzondere schilderijen waarop kaas een duidelijke hoofdrol heeft. Naast de grote historie van kaas komen uiteraard ook de vele soorten, geuren en smaken aanbod die kaas kan hebben. Heeft u liever jonge kaas, een plak belegen kaas of gaat u liever voor oude kaas? We eindigen deze rondleiding door het Kaasmuseum met een smaakvolle kaasproeverij van enkele Hollandse kaassoorten. Say Cheese!

Deze mooie rondleiding door Kaasmuseum Alkmaar is verder uit te breiden met een mooie rondleiding Alkmaar, een rondvaart of andere activiteit. Tevens is het mogelijk om na afloop te genieten van een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie in het centrum. Voor meer informatie over een bezoek aan het kaasmuseum of uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding Kaasmuseum (1 gids per max 20 deelnemers)
Entree Kaasmuseum
Kaasproeverij

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!