Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING AZ STADION!Iedere grote stad in Nederland heeft haar eigen voetbalclub. In Alkmaar is dit AZ! Een topclub die het heeft gepresteerd kampioen van Nederland te worden! Tijdens deze rondleiding door het AZ stadion ontvangen we u met koffie/thee en een versnapering. Vervolgens neemt de gids u mee voor een mooie rondleiding door het stadion!  

Ontvangst

We ontvangen u bij de hoofdingang van het stadion. In de aangrenzende horecalocatie neemt u plaats en serveren we u koffie/thee en wat lekkers!

Rondleiding AZ Stadion Alkmaar!

Waar staat de schaal? Welke speler zit waar in de kleedkamer? Hoeveel geld verdient...? Allemaal vragen die u rustig kunt stellen tijdens deze rondleiding door het stadion. U krijgt (bijna) overal een antwoord op! We beginnen in grand café van Gaal met een heerlijk kopje koffie of thee met een zoete versnapering. Na deze ontvangst start de rondleiding door het stadion. Onder begeleiding van de gids worden alle in en outs van AZ verteld. De historie, het stadion, spannende nieuwtjes en de laatste transfers... Nou ja, niet alles natuurlijk maar u krijgt voldoende informatie waardoor uw sympathie voor deze Noord-Hollandse voetbalclub direct groeit. We wandelen rond door het gehele stadion waarbij u een kijkje neemt in de vele ruimtes die dit stadion herbergt.

Beleef samen met uw gezelschap een unieke rondleiding AZ stadion Alkmaar speciaal voor alle voetbal liefhebbers, maar zeker ook leuk voor de neutrale bezoeker. Voor meer informatie over deze rondleiding of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 14,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 30 personen)
€ 13,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 50 personen)
€ 12,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Rondleiding door AZ AFAS Stadion
Consumptie 1 p.p. (koffie, thee, fris)
Versnapering

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.