Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ACTIEF VOLENDAM ARRANGEMENT!Zin in een actief dagje waarbij u kennis maakt met de Volendamse cultuur? Dan is 'Volendam Actief' uw arrangement! We starten deze dag met een mooie steptocht door Volendam. Duik vervolgens het weiland in en neem deel aan de echte Volendamse boeren 10-kamp. We sluiten de dag gezellig af met een Volendams diner!  

Ontvangst

Onze gids wacht u op bij het afgesproken startpunt voor een mooie steptour door Volendam. U neemt de step ter hand en gaat in volle vaart voor uit!

Volendam Actief - Een compleet arrangement Volendam!

Samen met de gids maken we een tour langs de verschillende leuke plekjes van Volendam. Op diverse punten maken we even een korte stop waarbij de gids u leuke anekdotes of historisch weetjes zal vertellen. Wie is 'de Bap', wat is een 'flip' en hoe is de Volendamse kermis zo beroemd geworden? Vragen waarop u een antwoord zult krijgen! We eindigen de steptour bij een Volendamse boerderij waar we de volgende uitdaging aan gaan. In teams gaat u strijden tijdens een ware 10-kamp op het platteland. Een aantal onderdelen? jeu de boer, levendige kruiwagenloop, klomploopwedstrijd, gooi de paling erin, koe melken, trek hem/haar over de koeienvlaai, paling darten, kaas kegelen, hooivork werpen en water balanceren. Spannende en hilarische spelonderdelen waarbij u en uw team tot het uiterste zullen gaan. Uiteraard worden de winnaars van deze boerstrijd gehuldigd en sluiten we de boerensurvival af met een drankje.

We eindigen deze dag met een heerlijke Volendams diner bij een gezellig restaurant in de haven. Uiteraard is een driegangen menu ook mogelijk. Tevens is dit arrangement verder uit te breiden met een workshop paling roken. Geniet van een compleet arrangement in Volendam waarbij u het dorp op actieve wijze zult beleven!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 8,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 68,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 65,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 62,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids
Step (of fiets) huur & tour door Volendam met rondleiding
Transportkosten steps/fietsen
Ontvangst met kop koffie/thee en wat lekkers
Vooraf uitleg van de onderdelen door boer of boerin
Boeren 10-kamp bestaande uit 10 onderdelen (zelfstandig langs te gaan)
Laarzen en boerenkiel (in bruikleen)
Prijsje voor de winnaars
Driegangen Diner 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!