Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

GPS-TOCHT VOLENDAM!Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan deze dag hand in hand samen door Volendam! U ontdekt de oude haven en het centrum van Volendam te voet met het GPS-apparaat. Dit stukje moderne techniek helpt uw team de juiste richting te geven. Er is één centrale oprdracht; Vind de onbekende eindlocatie!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in het centrum van Volendam. Hier wacht onze begeleider u op en ontvangt u de speluitleg en delen we uw gezelschap op in teams.

GPS Tocht Volendam!

Hoe goed is uw coördinatie? En die van uw team? Niet goed? Geen probleem hoor, hier hebben wij een stukje techniek voor! U en uw team ontvangen het GPS-apparaat. Dit stukje techniek laat u op de juiste coördinaten terecht komen in het gezellige dorpje Volendam. Op ieder locatie staan vragen en opdrachten voor u klaar die u gaat spelen. Op deze wijze maakt u een mooie tour door Volendam en komt u door middel van het GPS-apparaat telkens een stukje dichter bij de onbekende eindlocatie. Maar welk team weet dit als eerste te bereiken? We eindigen op een mooie locatie aan de rand van Volendam waar we de winnaars huldigen en zij de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Volendam tot een leuke, gezellige en sportieve activiteit voor iedereen! Deze GPS-Tocht is verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of de welbekende Volendamse Rommeltafel. Daarnaast is deze GPS-Tocht verder aan te vullen tot bijvoorbeeld een limo dropping of compleet dagarrangement. Beleef één van de leukste sportieve uitjes Volendam mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen GPS Tocht
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!