Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LEVEND MONOPOLY VOLENDAM!Een real life spel om straten, gebouwen en... Geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Volendam in het echt! Welke straten in het centrum van dit vissersdorpje weet uw team te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het toch een nachtje brommen in de cel nadat u onze agent bent tegengekomen...?!!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op het gezellige locatie aan de rand van Volendam. Hier staat een drankje voor u klaar en start Mister Money met de speluitleg en teamindeling waarna u Volendam gaat veroveren!

Levend Monopoly Volendam! - Uniek uitje Volendam met uw team!

Beleef deze middag u uw eigen real life versie van Monopoly streets Volendam! Samen met uw team ontvangt u een afbeelding van het speelbord met daarop straten afgebeeld in het dorp. We starten met het rollen van de grote dobbelsteen om uw beginpositie te bepalen, waarna u en uw team te voet op pad gaan om de straten te veroveren! Speel de straten en dobbel (op speciale wijze) om zo uw volgende positie op het bord te bepalen. Maar ook (net zoals bij het echte spel) bij deze levende versie kunt u op de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten komen. Welke kaart kiest uw team? Vervalt uw reisverzekering? Een vergissing van de bank in uw voordeel? Of stond u met die grote auto weer is fout geparkeerd midden in de oude haven?!

Onderweg komt u uiteraard ook de bekend water-, energie-, en luxe goederen belasting tegen, en gaat u op bezoek in de gevangenis, bij de andere teams natuurlijk! Maar pas op, want gedurende het spel loopt er door het centrum van Volendam een agent (acteur) rond die u in de boeien slaat als hij u ontdekt. Dus let op want voor u het weet belandt uw team in de gevangenis en kost het u vele knaken! Tijdens dit uitje Volendam met collega's, familie of vrienden zijn vandaag keiharde euro's te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u de winkelstraat van Volendam? Het doel vandaag; de meeste straten van Volendam en het daarbij behorende geld te verdienen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren! Uiteraard is dit uitje Volendam verder uit te breiden met een diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Levend Monopoly
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.