Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE GROTE TEAMSPIRIT TEST VOLENDAM!Hoe is het gesteld met de teamspirit binnen uw groep, team of afdeling? Meet dit tijdens de teamspirit test in Volendam! Wij gaan u testen op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat dus niet altijd om wie het snelste is, maar ook het team met de beste oplossingen krijgen veel punten.  

Ontvangst

Op een leuke locatie net nabij Volendam ontvangen we u met de speluitleg en delen we uw gezelschap op in teams. Hierna starten we met de grote teamspirit test Volendam!

Een actief teambuildings uitje Volendam!

Tijdens dit programma in Volendam staat teambuilding centraal. Alle deelnemers testen we bij de verschillende onderdelen op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en natuurlijk samenwerking. Het gaat bij de verschillende opdracht niet altijd om wie het snelste team is, maar ook de teams met de beste oplossingen krijgen veel punten. Zodoende kan ieder zijn sterke punten naar voren brengen en voor de winst gaan!
Een aantal onderdelen zijn:
- Hoe bouwen we samen de beste katapult
- Samen aan de mega pictionary
- Een bijzonder communicatiespel
- Foto opdracht met uw team

De opdrachten kunnen alleen goed uitgevoerd worden als er ook echt sprake is van goede samenwerking binnen het team. Aan het einde van dit teambuildings uitje sluiten we de middag samen af met de finale. Alle teams moeten bij het onderdeel 'Indiaca Tennis' laten zien wie er met zijn team het beste kan samenspelen. De beste teams op het gebied van samenwerking zijn de echte teamtijgers en ware kampioenen! Beleef een gezellige middag vol teamspirit met uw collega's, familie of vrienden tijdens dit teambuildings uitje in Volendam. Uiteraard valt dit programma uit te breiden met een lunch, driegangen diner of een Volendamse Rommeltafel!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Grote Teamspirit test
Prijs voor de winnaars
Consumptie 1 p.p. bij start

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!