Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE SLEUTELS VAN VOLENDAM!Ga mee op ontdekkingstocht door het dorp, waarbij u en uw team opdrachten spelen om sleutels te verdienen. Deze opdrachten bevinden zich op verschillende locaties in Volendam. Spannende opdrachten waarbij het uiterste van uw team zal worden gevraagd! Speel de verschillende onderdelen en verzamel zoveel mogelijk sleutels! 

Ontvangst

In de oude haven van Volendam worden u en uw groep ontvangen. Na een korte speluitleg gaat u spelen om de sleutels van Volendam!

Gebaseerd op het bekende TV spel: De sleutels van Fort Boyard!

Tijdens dit spannende uitje door Volendam, voeren u en uw team verschillende opdrachten uit. U krijgt een plattegrond mee en tijdschema, zodat u weet waar en om welk tijdstip uw opdracht klaar staat. Per opdracht heeft u maximaal een kwartier de tijd. Is het kwartier voorbij en de opdracht geslaagd, dan verdient u een sleutel. Heeft u de opdracht niet gehaald binnen de tijd, dan faalt de opdracht en verdwijnt de sleutel in het niets...

De verschillende opdrachten bestaan uit actieve spellen waarbij de nodige behendigheid, denkvermogen en teambuilding goed van pas komen. Enkele voorbeelden? Zoek de geheime tekst in coördinaten, weeg een exact aantal liters water zonder maatbeker of ontrafel de code om de kluis met daarin de sleutel te openen. De locaties van de opdrachten zijn verspreid door heel Volendam. Hoe meer sleutels uw team bezit, hoe groter de kans op de hoofdprijs! Het winnende team zal worden gehuldigd en mag zich een jaar lang de "beste sleutel verdedigers" van Volendam noemen!

Ook is het mogelijk dit uitje Volendam uit te breiden met een lunch, driegangen of een heerlijke Volendamse rommeltafel bestaande uit diverse gerechten. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 25,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Sleutels van Volendam
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars
Consumptie 1 p.p.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."