Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP PLAT HAAGS VOLENDAM!Bent u een echte Hagenees? Of nóg niet! Dat is na deze Haagse workshop in Volendam wel anders. Onder begeleiding van Haagse Harry beleeft u een workshop plat Haags praten, waarin de fijne kneepjes van een echte Hagenees naar voren komt. Laat maar lopen die Haagse huig!  

Ontvangst

Welkom op deze gezellig locatie in Volendam! Hier worden u en uw gasten welkom geheten door onze eigen Hagenees. Vanaf nu gaat u Haagse klanken en uitspraken ontdekken die u als Hagenees mót weten!

Beleef deze Haagse workshop in Volendam!

Bekend geworden na 'Oh Oh Cherso' maar het bestaat natuurlijk al vele jaren: Plat Haags praten! Niet alleen Sjaak Bral en Henkie Bres, maar ook Nederlandse bekendheden als Anouk, Wim de Bie en Kees van Koten komen uit Den Haag. Haags lezen en schrijven is overigens één, maar Haags praten is toch hele andere koek! De juiste Haagse uitspraak valt of staat met de Haagse huig. Tijdens deze workshop plat Haags leert u de uitspraken, klanken, woorden en uitdrukkingen die u als toekomstig Hagenees echt mót weten! Volkse types als voetballegende Aadje van Mansveld tot Cor Gout hebben allen iets met Den Haag. Ooh, ooh, Den Haag, ik zou met niemand willen rúilen, meteen gaan húilen, als ik geen Hagenees zou zijn...

Naast vele humoristische momenten geeft deze workshop ook een stukje teamgevoel waarbij naar elkaar geluisterd dient te worden en er gesproken moet worden in groepsverband. De workshop Plat Haags is een zeer veelzijdige workshop waarbij er naast humor een serieuze ondertoon te vinden is in de manier van dagelijks werken bij u op de werkvloer. Deze workshop Plat Haags Volendam is overigens verder uit te breiden met een mooie steptocht Volendam, workshop paling roken, boeren kaas maken, mozaïeken, spelprogramma of rondleiding. Uiteraard is het ook mogelijk deze workshop uit te breiden met een lunch, driegangen diner of een heerlijke Volendamse rommeltafel! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Haagse acteur
Workshop 'Plat Haags'!
Spelmateriaal
Locatiehuur
Consumptie 1 p.p.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!