Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SALSA WORKSHOP VOLENDAM!Tijdens deze Salsa workshop Volendam beginnen uw heupen spontaan te bewegen en komen uw voetjes van de vloer! Onder begeleiding van een professionele dansinstructeur danst u de Salsa. Een erg leuk uitje met uw collega's, of tijdens een familie, vrienden of vriendinnen uitje in Volendam!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Volendam worden u en uw gezelschap ontvangen. Na een korte introductie door de instructeur over de Salsa starten we samen met de eerste pasjes...

Salsa Workshop Volendam!

Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. De naam Salsa komt van een populair radioprogramma gesponsord door een fabrikant van het pikante tomatensausje. Een sensuele dans, pikanter dan de meeste andere Latijns-Amerikaanse dansen. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om Salsa te dansen: Op de eerste tel (op de één: de zogenaamde LA-stijl), op de tweede tel (de zogenaamde New York-stijl), op de drie (veel Antillianen dansen op de 3) of op de 4e tel (o.a. de Son wordt op de 4e tel gedanst). Samen met onze dansinstructeur doorloopt u de verschillende pasjes die bij de Salsa horen. Laat die heupen maar bewegen!

Na een korte pauze gaan we wederom verder en verhogen we de moeilijkheidsgraad. We eindigen deze workshop met een korte gezamenlijke opvoering van alles wat u geleerd heeft. Hierna ontvangt u een glaasje bubbels, om te proosten op een geslaagde show! Uiteraard valt deze workshop Salsa dansen verder uit te breiden met bijvoorbeeld een steptocht door Volendam, spelprogramma of rondleiding. Uiteraard is het ook mogelijk deze workshop uit te breiden met een lunch, driegangen diner of een heerlijke Volendamse rommeltafel. Geniet samen met uw gezelschap bij één van deze leuke uitjes Volendam voor zowel kleine als grote groepen!

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 33,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Salsa workshop
Professionel dans instructeur
Locatiehuur
Glaasje Prosecco tijdens afsluiting

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!