Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SAMEN MUZIEK SPELEN IN EEN BAND VOLENDAM!Altijd al in een band willen spelen en op de grote podia van wereld uw talent tentoon willen spreiden, maar is dat nooit gelukt? Dan is deze muzikale workshop speciaal voor u. Vandaag zit u in een band en speelt u zonder enige ervaring verschillende instrumenten totdat er een echte hit te horen is! Een workshop dat zelfs zonder enige muzikale ervaring voor iedereen mogelijk is!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie in het centrum van Volendam. Hier starten we met een drankje en een korte uitleg.

Maak samen een echte pophit! - Eén van de muzikale uitjes Volendam!

Zodra iedereen er klaar voor is gaan we starten met deze mooie workshop. We beginnen met het verdelen van de rollen en het kiezen van het instrument waar u altijd al van droomde! Bent u een echte drummer, een gitarist of speelt u het liefste op de saxofoon? Samen gaan we proberen om nog tijdens deze workshop een complete pophit op te nemen. Mocht er zich nog een echte zanger of zangeres in uw groep bevinden, dan halen we deze uiteraard naar voren om de band ook met zang te ondersteunen! Halverwege de workshop is er een kleine pauze met een drankje waarna u er weer volop tegen aan kunt om muziek te maken. Aan het einde van dit muzikaal uitje Volendam gaat het dan echt gebeuren. Het opnemen van uw eigen plaat! Nu al een garantie van een top notering in de Nederlandse top 40!

Na afloop van dit muzikaal uitje Volendam ontvangt u uw zojuist opgenomen hit mee op cd. Met dit resultaat op plaat worden natuurlijk direct diverse platenmaatschappijen aangeschreven! Succes verzekert! Voor deze muzikale workshop Hoorn hoeft u geen noten te kunnen lezen of enige muzikale ervaring te hebben. De workshop is mogelijk voor iedereen en samen maken we een mooi resultaat waarbij plezier gegarandeerd is. De workshop is verder uit te breiden met een zang-, percussie- of saxofoon workshop, maar uiteraard ook met een heerlijk driegangen diner, buffet of een Volendamse Rommeltafel.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 50,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Muziek instructeur
Workshop Samen Muziek Spelen in een Band 2 uur
Gebruik maken van muziekinstrumenten
Uw eigen hit met de band op cd!
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!