Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP TAPAS MAKEN VOLENDAM!Viva Espana! Samen met uw eigen gezelschap duikt u de Spaanse keuken in tijdens deze Tapas workshop in Volendam. Onder begeleiding van onze Spaanse chef maakt u gedurende twee uur lang verschillende Spaanse tapas volgens traditioneel recept. Na de bereiding van tapas schuiven we aan tafel. Een culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva Espana, olĂ©!  

Ontvangst

Op een mooie locatie in Volendam centrum worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Hierna starten we de workshop tapas.

Tapasworkshop Volendam! - Een Spaanse workshop tapas maken Volendam!

Vandaag gaat u op culinaire wijze kennismaken met de Spaanse keuken en de heerlijke smakelijke mediterraanse gerechten. Na het welkomstdrankje volgt er een toelichting op de workshop en het tapas menu. De schorten gaan voor en in kleine groepjes starten we met het bereiden van diverse tapas gerechten. Hierbij gebruiken we producten van vis, vlees en denken we ook aan de vegetarische medemens. Uiteraard bereiden we samen een echte authentieke Spaanse paella van vis of kip. Als alle tapas gerechten klaar zijn, plaatsen we deze op de mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede wijn schuift u aan en geniet u samen met uw gezelschap van een heerlijk zelfbereid tapas diner. Ter afsluiting serveren we u een dessert in typische Spaanse sferen. De workshop wordt verzorgt door een zeer gedreven team met ruime ervaring in de Spaanse keuken. De deelnemers worden gemotiveerd om op juiste wijze samen te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met heerlijke Spaanse tapas. Na afloop krijgen de deelnemers de gemaakte recepten mee naar huis. De Tapas workshop is maaltijd-vervangend en is mogelijk in het centrum van Volendam maar ook op andere locaties en zelfs (in overleg) bij u thuis! Beleef een heerlijk culinair programma met uw gezelschap en geniet samen van deze tapas workshop Volendam! 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 78,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 30 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Chef-kok en begeleiding (afhankelijk van de groepsgrootte)
Workshop Tapas maken (ongeveer 3 uur)
Tapas diner (maaltijdvervanger)
Spaans dessert
Locatiehuur bij Kookstudio
Drankarrangement gedurende 3 uur (Buitenlandse en Hollandse bar)
Recepten na afloop toegestuurd

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."