Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CRAZY 0222 TEXEL!

Dit gekke spel draaft helemaal door! De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand samen. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook originaliteit en teamwork? Teambuilding en gekte komen elkaar tegen in deze Crazy 0222 Texel! Maar het leukste van dit unieke uitje Texel; U legt alles zelf vast op camera! 


Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie in de Koog waar we starten met de uitleg. Hierna gaat u samen met uw team en camera op pad om de vele ludieke opdrachten uit te voeren!

Crazy 0222 Texel! - Uniek Uitje Texel!

Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u het centrum van de Koog in om het eiland op zijn kop te zetten. De opdrachtlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. Wat u kunt verwachten? Wilt u dat echt weten? Oké, hier zijn dan alvast drie voorbeelden:
  1. Wissel met je hele team van kleding en film dit!  
  2. Ga bij een echte Texelaar op de koffie!
  3. Doe midden op het plein van de Koog allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...   
     
Natuurlijk dient alles binnen de tijd uitgevoerd te worden. Nadat de verschillende opdrachten zijn afgerond en alles op filmcamera is vastgelegd, komt u op de eindlocatie. Hier bekijken we samen met alle teams een aantal van de filmpjes, en beoordeeld onze begeleider of de opdrachten zijn geslaagd. Het winnende team zal worden overladen met mooie prijzen en zoenen! Na afloop krijgt u alle filmpjes toegezonden zodat u ze later nog eens terug kunt kijken. Uiteraard is dit unieke uitje Texel verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of uitgebreide barbecue. Bent u opzoek naar een uitdagend uitje Texel? Dan is deze Crazy 0222 zeker iets voor u!

 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 30,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 29,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Crazy 0222 Texel
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.