Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ZESKAMP TEXEL!King or Queen of the beach! Tijdens deze strand zeskamp Texel gaat u bepalen wie de ware strandkampioen binnen uw gezelschap is. U doorloopt een parcours van verschillende sportieve strandactiviteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit programma de titel King of Queen of the beach? Beleef leuke en actieve strandactiviteiten tijdens dit stranduitje Texel waar u het warme zand gaat zien, voelen en proeven… 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze begeleiders. Maak u klaar en start samen met uw team aan deze unieke strand zeskamp Texel!

Zeskamp Texel - Een uniek stranduitje Texel!

Na de introductie van de begeleiders kan er van start gegaan worden! Samenwerken buiten het werk om zorgt ervoor dat er een goede teamspirit aanwezig is en dat gaat u beleven! U en uw collega's gaan elkaar op een andere manier dan u dagelijks gewend bent ondersteunen en helpen. Een mix van unieke onderdelen zorgt ervoor dat u moet samenwerken en het individueel niemand zal lukken om de opdracht alleen te volbrengen. Bovendien zorgt het competitie-element voor een goede gezonde spanning tussen de verschillende teams. Deze strand zeskamp Texel bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Water vervoeren
  • Fun parcours (funslang, reuzenballen en loopski's)
  • Discogolf
  • Bubble voetbal
  • Brancard race
  • Finale: Touwtrekken en een 'dronken jutter estafette'  
In maar liefst twee uur tijd doorloopt u de verschillende onderdelen van de zeskamp. We sluiten de dag af met de prijsuitreiking waarbij het team dat het beste heeft gepresteerd de beloning voor het harde werken gaat krijgen. Zij zijn de ultieme winnaars van de dag en ontvangen de welbekend beach trophy! Uiteraard is het mogelijk om dit stranduitje Texel verder uit te breiden tot een complete dag met meerdere activiteiten. Ook een lunch, diner of barbecue behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen zeskamp
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!