Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HOU VAN HOLLAND DINERSPEL PURMEREND!De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven? Dat kan bij het Hou van Holland dinerspel! Zodra het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los! Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? Kent u de BN-ers? En hoe is uw spelling? We gaan snel van start met de eerste ronde tijdens dit bedrijfsuitje Purmerend aan tafel! 

Ontvangst

De teams nemen plaats aan de dinertafel, uw quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar! Welkom bij uw eigen Hou van Holland Diner Quiz!

Hou van Holland dinerspel! - Uniek bedrijfsuitje Purmerend!

We starten om in te komen met de eerste ronde namelijk ‘de grote Hollandse vragenronde’! Uw team ziet vier keuzes op het scherm. Maakt uw team de juiste keuzes en neemt u gelijk een voorsprong, of loopt u nu al achter de feiten aan? Op naar ronde twee ‘de Hollandse muziekquiz’ waarin diverse Nederlandse hits (van toen en nu) voorbij komen. De teams staan ondertussen lijnrecht tegenover elkaar, maar bij het voorgerecht is er voor even vrede.

Bordjes leeg? Dan is het tijd voor een hilarische ronde. Kom maar naar voren teamcaptain en speel ‘geen Ja, geen nee en geen uh! Door naar uw kennis over topografie en het bekende kaas werpen! Scoor met uw team punten voor zowel het raden van de juiste plaats als exacte positie van de kaas op de plattegrond van Nederland. Tijd voor ronde vijf vol beroemdheden tijdens de ‘bekende Nederlanders’ ronde. Weet één van uw teamleden Robert ten Brink, Kim Holland of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? Dan is er even rust en serveren we het hoofdgerecht. Heerlijk genieten en energie bijtanken voor het laatste gedeelte van de quiz! Ronde zes bestaat uit de ‘spellingronde’ en ronde zeven ‘herken het fragment’ waarbij uw team antwoord geeft op grote indrukwekkende momenten uit de Hollandse historie.

Dan is de grote finale aangebroken! Mag uw team draaien aan het rad, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het complete overzicht helemaal kwijt? Tijd voor de ontknoping en een heerlijk dessert! De einduitslag van dit unieke bedrijfsuitje Purmerend? Een fantastische, gezellige en interactieve avond zowel onder als op de tafels. Geniet van een complete avond in de gezellige Hollandse sferen tijdens dit Hou van Holland dinerspel in Purmerend!

Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 52,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Hou van Holland Dinerspel
Quizvragen geprojecteerd op groot scherm
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!