Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE GROTE TEAMSPIRIT TEST HOORN!Hoe is de teamspirit binnen uw bedrijf, team of afdeling? Meet dit tijdens dit teamuitje Hoorn! Wij testen u namelijk op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat dus niet altijd om het snelste team, maar ook het team met de beste oplossingen! 

Ontvangst

Onze begeleider staat klaar om u te testen op het terrein van Marina Kaap Hoorn aan de rand van de stad Hoorn. Hier ontvangen we u met een drankje waarna we starten aan deze grote teamspirit test Hoorn!

De Grote Teamspirit Test! - Teamuitje Hoorn!

Tijdens dit programma staat teambuilding centraal. Alle deelnemers worden bij de verschillende onderdelen getest op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat er dus niet altijd om wie het snelste team is, maar ook teams met de beste oplossingen ontvangen bij dit programma veel punten. Zodoende kan ieder teamlid zijn sterke punten naar voren laten komen en voor de winst gaan!

Een aantal onderdelen zijn:
- Hoe bouwen we samen de beste katapult
- Hoe werken we het beste samen tijdens de estafette
- Hoe communiceren we met elkaar tijdens de Big Memory
- Hoe komen we samen van punt A. naar punt B. zonder de grond aan te raken

De opdrachten kunnen alleen correct uitgevoerd worden als er ook echt sprake is van goede samenwerking binnen het team. We sluiten deze actieve middag samen af met de finale. De teams moeten bij het onderdeel 'Indiaca Tennis' laten zien wie er met zijn team op de juiste wijze weet samen te spelen. De teams die deze middag het beste hebben gepresteerd en echte teamtijgers zijn zullen op een leuke manier in het zonnetje worden gezet. Uiteraard is dit teamuitje Hoorn verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Teamspirit Test
Prijs voor de winnaars
Consumptie 1 p.p. bij start

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.