Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HIGH BEER ALKMAAR!Voor vrouwen is er al lange tijd de High Wine. Maar wat is er dan voor mannen? Juist, de High Beer Alkmaar! Geniet in een prachtige sfeervolle locatie in Alkmaar centrum van verschillende soorten speciaal bier. Bij iedere ronde ontvangt u een bijpassende amuse geheel in stijl. Een smaakvolle belevenis!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in het centrum van Alkmaar! Neem plaats in de sfeervolle ruimte waar u uw eerste biertje klaar staat.

Gezellige High Beer Alkmaar!

Geen kleine glaasjes maar een groot stevig glas bier krijgt u deze middag voorgeschoteld. Wij presenteren u een assortiment van drie verschillende speciaal bieren. Deze bieren zijn speciaal geselecteerd en afhankelijk van de periode in het jaar. Genieten van een bokbiertje, smaakvol trappistenbier of een stevig Duits glas bier zijn enkele mogelijkheden die wellicht voorbij komen. Gedurende anderhalf uur geniet u van drie speciaal bieren die om de 20 รก 30 minuten worden geserveerd. 

Maar deze High Beer Alkmaar is niets zonder bijpassende gerechten. Heerlijke kleine gerechtjes die zorgvuldig gekozen worden bij het type bier dat wordt gedronken. Gerechtjes die bekend staan als 'stevig' en de nodige alcohol in het bier zullen temperen en neutraliseren. Uiteraard is het mogelijk om deze High Beer Alkmaar verder uit te breiden met meer soorten bier, gerechtjes of zelfs een diner na afloop. Geniet van een unieke bier beleving in Alkmaar centrum!

Deze High Beer Alkmaar is overigens ook tegelijkertijd te combineren met voor de mannen de High Beer en voor de vrouwen een High Wine. Tevens is dit arrangement verder uit te breiden met een workshop, rondleiding, rondvaart, driegangen diner, buffet of een heerlijke barbecue. Leuk als voetbaluitje met het team, gezellig met collega's of als vrijgezellendag Alkmaar met mannen of vrouwen!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Drie geselecteerde speciaal bieren
Drie bijpassende hapjes
Tafel(s)/ruimte met eigen gezelschap

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!