Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

COMPLETE VRIJGEZELLEN VROUWENDAG ALKMAAR!Spelprogramma Crazy 072, workshop salsadansen, rondvaart en een diner! Dat is dit complete vrijgezellenfeest voor vrouwen Alkmaar! Een complete verwendag Alkmaar, die in het teken staat van de toekomstige bruid en geschikt is voor alle leeftijden! 

Ontvangst

We starten de dag met het te gekke spelprogramma Crazy 072. Na uitleg van onze begeleider gaat u zelf het centrum van Alkmaar in om diverse ‘Crazy’ opdrachten uit de voeren. Creativiteit en originaliteit staan vandaag centraal! Maar het leukste van alles; U legt alles zelf vast op camera! Op de eindlocatie bekijken we alle filmpjes en ontvangt het winnende team een prijs!

Complete Vrijgezellendag - Vrijgezellenfeest vrouwen Alkmaar!

Na deze workshop is het tijd voor het volgende programma. U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie door onze salsa dansinstructrice. Een gezellige en sportieve workshop tijdens deze Vrijgezellendag! Tijdens deze 1,5 uur durende salsadans workshop leert onze instructrice u de verschillende technieken van Salsa. Een complete workout maar met een hele dikke knipoog. Na deze actieve middag sluiten we de workshop af met een heerlijk glaasje bubbels!

Als laatste onderdeel van deze complete dag stapt u aan boord van deze mooie sloep voor een heerlijke rondvaart van een uur door het centrum van Alkmaar. U geniet van de warme zon en het uitzicht op water. Na afloop van de vaartocht zet onze schipper u af nabij een gezellig restaurant. Neem plaats en geniet hier van een heerlijk driegangen diner of buffet op een mooie locatie. Beleef een compleet vrijgezellenfeest voor vrouwen Alkmaar. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 7,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 96,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 93,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 91,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 89,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Crazy 072 Alkmaar (waaronder gebruik camera's)
Prijsuitreiking met een drankje
Prijsje voor de winnaars
Professionele dansinstructeur
Salsa workshop 1,5 uur
Glaasje bubbels bij afsluiting
Rondvaart Alkmaar 1 uur
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!