Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP NAAKT MODEL TEKENEN ALKMAAR!Altijd al eens een naaktmodel willen tekenen? Dat kan tijdens dit unieke uitje Alkmaar! Een bijzonder groepsuitje waarbij het model geheel uit de kleren gaat. Onder begeleiding van een echte tekenaar maak je je eigen kunstwerk! Met grote vellen papier, houtskool en potlood mag je jezelf helemaal uitleven. Uiteraard maken we ook een tekening op papier om mee naar huis te nemen. Beleef een hilarische workshop met uw gezelschap tijdens dit uitje Alkmaar!  

Ontvangst

Uw groep komt nietsvermoedend binnen op een locatie in Alkmaar. In de zaal staan de schilder materialen al klaar. Maar wat gaan we schilderen? We starten de workshop als een gewone schilder workshop, tot ons naaktmodel binnen komt lopen.

Workshop Naakt model tekenen Alkmaar!

Dat is even schrikken? Of juist niet? In ieder geval is dit het begin van een hilarische middag. De tekendocent neemt het woord en geeft een korte introductie waar (en waar niet) u op moet letten tijdens het bestuderen van het model. Als eerste gaat u op grote vellen papier met houtskool de contouren maken. Lukt het u om de juiste vormen en verhoudingen zichtbaar te krijgen? Geen nood want onze docent helpt u met het begin en geeft u een goed uitgangspunt. Zodra ieder het een beetje onder de knie heeft is het tijd voor de volgende pose. In maximaal 2 uur tijd tekent u het naaktmodel van top tot teen. Ondertussen geeft de docent u uitleg over verschillende tekentechnieken en stijlen.

Uiteraard is het mogelijk zowel een mannelijke als vrouwelijk naaktmodel te schilderen. We eindigen bij de locatie met een glaasje bubbels om na te genieten van deze mooie kunstwerken. Deze hilarische middag zorgt voor een hoop lachende gezichten, maar geeft ook een beeld hoe creatief u bent. Liever schilderen in plaats van tekenen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Deze fantastische workshop naaktmodel teken of schilderen Alkmaar is overigens verder uit te breiden met een lunch, driegangen diner, buffet of heerlijke uitgebreide barbecue op een mooie locatie. Voor meer informatie over deze workshop of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 46,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 43,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Tekenmaterialen zoals papier en potloden
Naaktmodel (mannelijk of vrouwelijk)
Glaasje bubbels ter afsluiting

Exclusief
Zaalhuur (het kan zijn dat sommige locaties zaalhuur berekenen)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag