Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP NAAKT MODEL SCHILDEREN HOORN!Altijd al eens een naaktmodel willen naschilderen? Dat kan tijdens deze unieke workshop in Hoorn! Een bijzondere workshop waarbij ons model geheel uit de kleren gaat! Onder begeleiding van een professionele kunstenaar maakt u een eigen kunstwerk! Met grote vellen papier, houtskool en verf kunt u zich helemaal uitleven. Beleef een hilarische workshop met uw gezelschap tijdens de workshop naakt schilderen Hoorn! 

Ontvangst

Uw groep komt nietsvermoedend binnen op de workshoplocatie in het centrum van Hoorn. In de zaal staan schilders attributen klaar en iedereen vraagt zich af; wat gaan we schilderen? We starten de workshop als een gewone schildersworkshop tot ons naaktmodel binnen komt.

Workshop Naakt schilderen Hoorn!

Tijdens deze workshop ontdekt u de artistieke talenten binnen uw gezelschap. Zodra ons naaktmodel binnen is (en u van de schrik bekomen bent) gaat u zelf het naaktmodel van top tot teen naschilderen. Eerst wordt er getekend met houtskool op schildersdoeken en vervolgens schilderen we met acrylverf. Ondertussen geeft onze ervaren kunstenaar u tips en laat hij diverse schilderstechnieken zien zodat u al snel de smaak te pakken krijgt. Uitvoerig bestudeerd u het model en langzaam komen de juiste vormen op het witte doek. Na maar liefst twee uur tijd bekijken we de resultaten en geeft onze kunstenaar een oordeel over het beste schilderij.

Uiteraard is het mogelijk zowel een mannelijke als vrouwelijk naaktmodel te schilderen. We eindigen na afloop samen met een glaasje bubbels om na te genieten van de mooie kunstwerken. De workshop naakt schilderen Hoorn is overigens verder uit te breiden met meer modellen of (indien uw gezelschap uit zowel mannen als vrouwen bestaat) kunnen we zorgen voor zowel een mannelijk als vrouwelijk naaktmodel. Tevens is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie over de workshop naakt model schilderen Hoorn neemt u vrijblijvend contact met ons op.
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:15 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 38,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Materialen waaronder schilderdoeken, schorten, verf en kwasten
Naaktmodel (mannelijk of vrouwelijk)
Glaasje bubbels ter afsluiting

Exclusief
Zaalhuur (Sommige locaties berekenen zaalhuur - Hoogte van deze zaalhuur verschilt per locatie)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."