Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDJE SNACKBAR ALKMAAR MET GIDS!Unieke rondleiding ontwikkeld door Eenhoorn Evenementen! Een prachtige rond tour Alkmaar met gids door het centrum langs diverse bezienswaardigheden en drie verschillende snackbars. Hier ontvangt u een broodje kroket/frikandel, patatje met en een heerlijk soft ijsje toe. Een gezellige en unieke rondleiding Alkmaar om van te smullen!  

Ontvangst

In het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap opgewacht door onze gids. Na een korte introductie start het Rondje Snackbar Alkmaar!

Rondje Snackbar Alkmaar – Rond tour Alkmaar!

Na een korte introductie over Alkmaar neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het historische centrum en over de kaasmarkt. Onze gids beantwoordt al uw vragen graag tijdens de uitgebreide rond tour Alkmaar. Na het eerste deel van de rondleiding komen we aan bij snackbar één en krijgt u de keuze uit een broodje kroket of frikandel. Smullen maar!

Broodjes op? Dan gaan we door met de rondleiding! Onze gids neemt u mee door 'oud' Alkmaar langs bijzondere locaties en pittoreske huisjes. Uiteraard komen ook de hedendaagse gebeurtenissen aanbod. Na ongeveer een half uur komen we aan bij het volgende snackpunt, waar we aan de heerlijke Vlaamse frieten gaan met een flinke klodder mayonaise! Na het laatste gedeelte van de tour doen we nog een ijsje toe bij de derde snackbar. Uiteraard met een grote toef slagroom erop! Ontdek Alkmaar op ontspannen en grappige wijze tijdens deze rondtour Alkmaar en geniet van deze kaasstad en de verschillende snacks. Uiteraard is 'rondje snackbar' verder uit te breiden met een leuke rondvaart of gezellige workshop. Voor meer informatie over deze rond tour Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 20,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding van 3x 30 minuten tussen snackbars door
Broodje kroket 1 p.p.
Patatje met 1 p.p.
IJsje 1 p.p.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!