Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDWANDELING MET WIJN & HAPJES PROEVERIJ!Een gezellige rondleiding door Alkmaar maar tevens genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes? Dat kan tijdens deze rondwandeling en wijn tour Alkmaar! Samen met onze gids duikt u het prachtige centrum van Alkmaar in en komen we door de historische haven. We eindigen op een mooie locatie waar u gaat genieten van een gezellige wijnproeverij met bijpassende hapjes! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar. Na de introductie neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door Alkmaar.

Rondwandeling & Wijnproeverij - Wijn Tour Alkmaar!

Welkom in de stad Alkmaar! Samen met onze gids maakt u een gezellige rondwandeling door het oude centrum. Onderweg komen we bijzondere bezienswaardigheden tegen. Alkmaar heeft namelijk een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. De stad staat bekend als "de kaasstad". Van begin april tot begin september wordt nog steeds wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden. Een inwoner van Alkmaar heet een Alkmaarder, maar wordt in de volkstaal ook wel kaaskop genoemd. Een ruime historie is hier dus zeker te vinden! Ook komen we tijdens deze rondwandeling over de prachtige kaasmarkt, die Alkmaar zo bekend maakt. Na een heerlijke rondleiding van ongeveer twee uur komen we aan bij een gezellig café. Hier gaat u genieten van speciaal geselecteerde wijnen en heerlijke hapjes & gerechtjes. Schuif aan tijdens deze High Wine waarbij u op en top in de watten wordt gelegd. Op een prachtige locatie worden u en uw gezelschap ontvangen. Hierna serveren we u maar liefst drie verschillende soorten wijn met bijpassende gerechten. Een ware smaaksensatie tijdens deze wijn tour Alkmaar voor zowel de man als vrouw!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 30 personen)
€ 38,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids
Rondleiding 2 uur door Alkmaar
Drie geselecteerde speciaal wijnen
Drie bijpassende warme/koude gerechtjes
Tafel(s)/ruimte met eigen gezelschap

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR WESTFRIESLAND!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!